<SHORTCAKE BELEIVE>

Sabtu, Julai 07, 2012

ARI JADI

arinie ari jadi aqilah n nafisya..kitaorang celebrate kt umh atok ...best giler tdi...k lh...bye..

2 Ulasan:

Di 9 Julai 2012 7:19 PTG, Blogger atiqah arbain berkata...

salam farra....acik tengok dah banyak berubah blog farra ni..pandai farra edit..tapi acik nk pesan ni kalau nak edit pastikan farra tau apa nak edit tu,terutama bahagian Edit html tu kerana melibatkan kod..acik tengok bahagian advance(lanjutan) kat design(rekabentuk )farra dah ada problem tu..ada Error..mesti ada farra salah edit or anything ..kalau salah2 edit lagi,takut rosak terus blog ni..acik tak tau nak buang yang error tu,so,acik pesan agar hati2. pastikan ubah apa yang farra tau je okay...acik da ubah latarbelakang dan saiz tulisan tu.

 
Di 9 Julai 2012 9:25 PTG, Blogger farra nabila berkata...

tq..

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama

2 comment(s)