<SHORTCAKE BELEIVE>

Jumaat, Julai 06, 2012

project BI


arini ade wt project bahasa inglish..kitaorg group 3..tpi sayang skali x dpt group with my bff...dia group 5....saya group ngan Amin,Hidayah,Faris,Roslina n Sharifah...sya ditugaskan mencari dlm internet makanan china...Amin wt tradisional makanan indian.Sharifah buat makanan tradisional melayu...Roslina dn Faris wt makanan favourite ahli group kitaorg...setelah saya cari resepi makanan tradisional china,,memang lh ade makanan china...tapi....................resepinya bnyk kene campur makanan yg haram...korg rse makanan china ape erk yg x de cmpr makanan haram??cer citer cer citer...hehehe..pnt cari2 x jumpa..COBAAN~~~..eh..lupe nk citer pasal Hidayah..dia kene buat cover scrap book kitaorag..semua ade tugas..tpi Amin cakap kene cari gmbr dulu Sabtu~Ahad nie..minggu depan bru mula...sbb teacher Zuraini bgi masa buat scrap book nie 2 week... ok bye...HEHEHEHE

7 Ulasan:

Di 6 Julai 2012 7:22 PTG, Blogger myzatul iqma berkata...

farra...kita pun dah buat keje tu tau?tadi online jugak cari resipi..mak kita kata yang new post,design mak kita dah gantikan dengan butang follow dan dashboard kat atas sekali sebelah kanan.lau nak buat post baru atau nak design awak tekan je butang dashboard tu.

 
Di 6 Julai 2012 7:29 PTG, Blogger farra nabila berkata...

TQ MAI

 
Di 6 Julai 2012 7:38 PTG, Blogger myzatul iqma berkata...

sama2....kalau awak nak buang yang welcome to my blog tu mak kita kata memang xboleh..dia nak tanya dari tutorial mana awak buat tu sebab dari tutorial mak kita yang welcome tu memang xleh buang..boleh bagi link tutorial tu x?

 
Di 6 Julai 2012 7:40 PTG, Blogger farra nabila berkata...

link tu ape...

 
Di 6 Julai 2012 7:40 PTG, Blogger farra nabila berkata...

http://jombinabelog.blogspot.com

 
Di 6 Julai 2012 7:57 PTG, Blogger myzatul iqma berkata...

yg bicarafarah dari mana awak dapat?

 
Di 6 Julai 2012 7:59 PTG, Blogger farra nabila berkata...

Kita carilh..kt search google.

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama

7 comment(s)